Μοντέλο για χάρη της Ελληνίδας σχεδιάστριας Αγγελικής Τσάνη έγινε για λίγο ο Φράνσις Αντετοκούνµπο, που φωτογραφήθηκε φορώντας κοσµήµατα µε ελληνική υπογραφή.

O µεγάλος αδελφός του διάσηµου παίκτη του ΝΒΑ ποζάρει για το brand κοσµηµάτων BOLD by Angelique Tsanis και απογειώνει το στυλ του µε γνώµονα τη βιωσιµότητα.

Η σχεδιάστρια και ιδρύτρια του brand, επηρεασµένη από τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική, δηµιουργεί easy-to-wear κοσµήµατα µε έντονο χαρακτήρα.

Η Αγγελική Τσάνη µιλά στο «S» για τη συνεργασία της µε τον Φράνσις Αντετοκούνµπο και κάνει αποκαλύψεις γα τον χαρακτήρα του.

«Ήταν εξαιρετική η συνεργασία µαζί του. Τα κοσµήµατά µου του άρεσαν πολύ και τον εκφράζουν και ήθελα πολύ να τα φορέσει για να τα παρουσιάσουµε στον κόσµο», δηλώνει η σχεδιάστρια και εξηγεί γιατί τον επέλεξε ανάµεσα σε πολλούς άλλους.

«Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ τη χώρα µας και µας κάνει περήφανους. Είναι ένα πρόσωπο που είχε το δικό του δύσκολο µονοπάτι και έδωσε πολλά µαθήµατα µε τη δύναµή του.

Του Φράνσις του άρεσε πολύ η όλη διαδικασία, δεν κουράστηκε καθόλου, αντίθετα το απόλαυσε. Γελάσαµε πολύ κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, γεµάτος θετική ενέργεια και τώρα, εκτός από συνεργάτης, είναι και πολύ καλός φίλος», παραδέχεται η Αγγελική Τσάνη, ενώ αποκαλύπτει πως στο µέλλον ετοιµάζει και άλλες συνεργασίες µε Έλληνες αθλητές και καλλιτέχνες.

Ο Φράνσις Αντετοκούνµπο είναι ο πρωτότοκος γιος της αγαπηµένης οικογένειας, µεγάλωσε στη Νιγηρία και ασχολείται µε τη µουσική στην Ελλάδα.

Ήταν παιδί ακόµα όταν αποχωρίστηκε την οικογένειά του και µεγάλωσε κοντά στους παππούδες του. Ο Φράνσις, τραγουδιστής και d.j., έµεινε πίσω στη Νιγηρία, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα.

Τρεις δεκαετίες αργότερα, στα 34 του, είναι εδώ, αδιάσπαστο µέλος αυτής της ευλογηµένης οικογένειας, αυτόφωτος καλλιτέχνης και πατέρας µιας 4χρονης κόρης.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 15/10/2022