Έπειτα από 10 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση η Γωγώ Μπρέμπου επέστρεψε μέσα από τον ρόλο της «Όλγας Βασιλείου» στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Είμαι εδώ ξανά

«Ήταν συγκυριακό. Τώρα που πήρε ξανά μια φόρα η τηλεόραση που αφορά στα ελληνικά σίριαλ, εδώ είμαι. Δε θα πω αν είχα προτάσεις, γιατί δεν πιστεύω ότι τα ναι και τα όχι φτιάχνουν καριέρες, οι προσωπικότητες φτιάχνουν και οι καλοί ταλαντούχοι συνεργάτες», σχολίασε η Γωγώ Μπρέμπου στη «Super Κατερίνα».

Με τον κοροναϊό η παράσταση έμεινε στη μέση

Η περίοδος της πανδημίας του κοροναϊου δυσκόλεψε και παράλληλα τη θύμωσε όπως παραδέχτηκε η ίδια στη συνέχεια. «Δυσκολεύτηκα αρκετά. Το χώνεψα, παρόλο που θύμωσα γιατί η παράσταση έμεινε στη μέση, και προσπάθησα να κάνω υπομονή. Το επίδομα που έδινε η κυβέρνηση ήταν ένα έσοδο ροής. Αν είχα ακούσει ότι έχει συμβεί κάτι ακραίο, η αντίδρασή μου θα ήταν σφαλιάρα. Δεν υπάρχει άλλη αντίδραση όταν εμένα θα μου έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο».

Ο λόγος που ο Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις

Η Γωγώ Μπρέμπου ευτύχησε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα να συνεργαστεί με τον Θανάση Βέγγο.

«Δε μου είχε δώσει ποτέ κάποια συγκεκριμένη συμβουλή. Η στάση που είχε, που τον ενδιέφερε μόνο η δουλειά του, που κοιτούσε τους πάντες με σεβασμό, που ήταν τόσο ευγενικός, τόσο gentleman, και είχε τόσο φοβερό χιούμορ», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Γωγώ Μπρέμπου αποκάλυψε τον λόγο που ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις: «Ο Θανάσης Βέγγος σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις γιατί είχε μια εταιρία παραγωγής, η οποία κάποια στιγμή δεν πήγε καθόλου καλά και δεν είχε βγει κανείς να του συμπαρασταθεί, ενώ ήταν χρεωμένος περνούσε πάρα πολύ άσχημα και αυτό τον θύμωσε και πολύ καλά έκανε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: