Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη φάση στην οποία βρίσκεται στην προσωπική του ζωή ενώ εξέφρασε και τη δική του άποψη για την τραπ μουσική.

«Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση. Δε χρειάζεται να ξέρετε περισσότερα. Πολλά είναι αυτά που ξέρετε» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης που βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε σχέση με το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή.

Όσο για την τραπ μουσική, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε,  «Στην τραπ μουσική κάποια πράγματα έχουν απλά ενδιαφέρον και κάποια άλλα απλά δε με αφορούν καθόλου… Κάθε γενιά ψάχνει να βρει δικούς της ήρωες… Κάθε εποχή αποκτά και τα δικά της πρότυπα… Πέρυσι συνεργάστηκα με τον Snik και το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί πρέπει να ενώνουμε τις τάσεις και τις μουσικές και όχι να κλωτσάμε ο ένας τον άλλο.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν εγώ εγκρίνω τη δική του δουλειά και αυτός τη δική μου…. Δε μπορώ να είμαι εχθρός με κανένα είδος μουσικής. Δε μου αρέσει η θεματολογία τους… Για να είμαι ειλικρινής δεν την εγκρίνω αυτή τη θεματολογία. Μέσα από το κίνημα αυτό όπως βγήκαν και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα παιδί από την Ξάνθη, o Bloody Hawk που εγώ έχω γίνει fan του».