Δεν πρόλαβα να κάνω διακοπές

«Ήταν ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της καριέρας μου. Κάθε μέρα ήμουν και κάπου αλλού και δεν πρόλαβα να κάνω διακοπές με την οικογένειά μου», δήλωσε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός στο «Breakfast@star».

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο είχε και ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Έχω στερηθεί την οικογένειά μου

«Η αλήθεια είναι ότι έχω στερηθεί την οικογένειά μου και τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει βλέπω πως δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές που θα έπρεπε. Με τα παιδιά μου έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Με συμβουλεύουν αυτά και όχι εγώ. Είναι οι καλύτεροι συνεργάτες μου. Ο γιος μου χειρίζεται τους λογαριασμούς μου στα social media. Τα μεγάλα μου παιδιά δε θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι, αλλά το μικρό έχει τη σπιρτάδα».

Η Μαίρη Αργυριάδου δε θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει και για τους καλούς του φίλους, τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Η Δέσποινα και ο Βασίλης με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους. Είναι μάγκας».

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν. Ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θα αγοράσει έκταση στο νησί, άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί», σχολίασε ο Μανώλης Κονταρός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: