Για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης με την υγεία του μίλησε ο Μανώλης Κονταρός στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας, «Παραπολιτικά» και τη Σπυριδούλα Τριάντου.

Ο γνωστός κρητικός τραγουδιστής, συνδέεται με μια στενή φιλία με τον ηθοποιό αλλά και την Δέσποινα Βανδή, καθώς τους έχουμε δει αρκετές φορές να διασκεδάζουν όλοι μαζί με την παρέα τους.
Ανησυχήσαμε πολύ
Ο Μανώλης Κονταρός μετά την είδηση για την εισαγωγή του Βασίλη Μπισμπίκη στο χειρουργείο, ανησύχησε ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας του, ενώ φρόντισε να ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

«Ανησυχήσαμε πολύ. Εγώ το έμαθα από τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά ο Βασίλης είναι πολύ καλά», αναφέρει ο Μανώλης Κονταρός.


1-manwlhs-kontaros-basilhs-mpisbikhs-anhshxhsame-poly-secret-efhmerida-parapolitika-1

Η καλή ψυχολογία, είναι το καλύτερο φάρμακο

«Αν έχεις καλή ψυχολογία, είναι το καλύτερο φάρμακο. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή. Όταν νιώθεις καλά, τα βλέπεις όλα θετικά και τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία. Το να σε πάρει από κάτω δεν είναι καλό. Και ευτυχώς το αντιμετώπισε ψύχραιμα και τώρα ο Βασίλης είναι μια χαρά», τόνισε ο Μανώλης Κονταρός στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας, «Παραπολιτικά».