Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
profile_player-960x540
Lifestyle

Γιώργος Θεοφάνους: Καθηγητής που είχε έρθει για δουλειά στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά – «Τον κατήγγειλα»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας βρέθηκε την Παρασκευή 21/10 ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό, όταν καθηγητής στο εργαστήριο του πείραζε τα παιδιά, τον κατήγγειλα στην αστυνομία».

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από αυτά τα κυκλώματα. Και στον αθλητισμό βλέπουμε τέτοια περιστατικά βέβαια και εγώ πέτυχα δάσκαλο, ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Δηλαδή, αν είναι δυνατόν! Τον κατήγγειλα στη Λευκωσία και είναι μέσα τώρα αυτός ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας. Δεν το έκανα βούκινο. Μου το κατήγγειλαν είπαν τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Και στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόσθεσε: «Οι γονείς πρέπει να το λέμε στα παιδιά μας. “Μίλα μου αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα”. Έχεις δει στο Tik Tok τι γίνεται; Έχεις δει τον κόσμο που ξεγυμνώνεται; Θέλει ένα όριο αυτό από εμάς. Και καταλήγουμε στους τράπερς και τα τραγούδια, μιλάμε για ναρκωτικά και για πορνεία. Αν είναι δυνατόν».