Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος είδατε πολλά διάσημα αδέλφια. Από Ελένη Μενεγάκη και Χριστόφορο Παπακαλιάτη μέχρι Κώστα Μαρτάκη και Γιώργο Μαζωνάκη. Από Σίσσυ Χρηστίδου και Ελεωνόρα Μελέτη, μέχρι Σταματίνα Τσιμτσιλή και Φαίη Σκορδά

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος του άρθρου με τίτλο «Τα αδελφάκια»…

Τώρα έχουμε και την συνέχεια. Enjoy!

Ο Μέμος Μπεγνής με την μητέρα του και τα αδέλφια του. Την Έφη, 3 χρόνια μικρότερη του, και τον Γιώργο 15 χρόνια μικρότερο.

_____________

Ο Κώστας Λαζόπουλος είναι αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου και πουθενά δεν μπόρεσα να βρω αν είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος. Χρόνια ολόκληρα συνεργάτης του αδελφού του, διαχειρίζεται τις οικονομικές κυρίως υποθέσεις του καθώς επίσης είναι και ο παραγωγός στις θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές του. Εγώ για να καταλάβετε τις 2 φορές που συνεργάστηκα με τον Λάκη (σε μια ταινία και σε μία παράσταση), τα οικονομικά μου τα κουβέντιασα με τον Κώστα. Ήρεμος, ψύχραιμος και ευγενής. Όταν μια φορά βρεθήκαμε τυχαία στην Λάρισα και ήπιαμε τα τσίπουρα μας, ήταν ένας γλύκας.

_________________________


Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει δύο αδέλφια. Την Φώφη και τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης μάλιστα διατηρεί μεζεδοπωλείο στο Μεσολόγγι.

________________


Ο Απόστολος Ρουβάς δεν είναι δίδυμος αδελφός του Σάκη Ρουβά, είναι μικρότερος και έχει χαράξει τη δική του, ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία. Επί χρόνια δούλευε σε διάφορα μαγαζιά στην Κέρκυρα, ενώ τώρα εργάζεται ως σεφ. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Σάκη, από μικρός άρχισε να ασχολείται με τα σπορ, χτίζοντας σταδιακά το καλογυμνασμένο του κορμί. Ύστερα ακολούθησαν οι πολεμικές τέχνες, το kick boxing και το καράτε. Αλλά αυτό που λατρεύει είναι ο χορός και μάλιστα latin!

____________


Η Δήμητρα Ματσούκα έχει μια μικρότερη αδελφή την Μαρία Ματσούκα, η οποία ξεκίνησε ως τραγουδίστρια, μετά παντρεύτηκε τον Θέμη Γιαννίτσα και τώρα σχεδιάζει γυναικεία μαγιό και εσώρουχα. Οι δύο αδελφές είναι αχώριστες (Η Μαρία την φωνάζει Μίτση), και η Δήμητρα με χαρά φόρεσε τα μαγιό της αδελφής της για να τα διαφημίσει.

__________________________


Ο Νίκος Βέρτης δεν είναι μοναχοπαίδι. Έχει έναν αδερφό, τον Δημήτρη, με τον οποίο είναι πολύ δεμένος και αγαπημένος και μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά. Ο Δημήτρης τα ελέγχει όλα.

_____________2


Ο Σάκης Αρναούτογλου (γεννημένος το 1969) είναι παρουσιαστής δελτίων καιρού, 4 χρόνια μεγαλύτερος του αδελφού του, παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου (1973). Βραβευμένος ως καλύτερος παρουσιαστής καιρού της Ελλάδας, ήταν ο πρώτος που έφερε κυρίως από το 2003 καινοτόμες ιδέες στην παρουσίαση των δελτίων καιρού στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά αρχικά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ3 χάρτες και υψόμετρα χιονόπτωσης και σήματα προειδοποίησης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, μεταξύ άλλων. Όταν μιλάει για τον αδελφό του λέει χαριτολογώντας: «Μα είναι εμφανέστατες οι διαφορές μας με τον Γρηγόρη. Εκείνος είναι όμορφος με μαλλιά και εγώ άσχημος με φαλάκρα και γυαλιά». Θαυμάζει τον μικρό του αδερφό για την ευστροφία του και τον τρόπο που κάνει τις συνεντεύξεις και λέει ότι ο Γρηγόρης είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, με πολύ τακτ που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

_____________3


Η Μαρινέλλα έχει μια αδελφή την Λούλα Παπαδοπούλου, με την οποία είναι αχώριστες.

_________


Ο Κώστας Κιμούλης εκτός από ταλαντούχος σκηνοθέτης, είναι και ο αδερφός του Γιώργου Κιμούλη. Ο Κώστας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1964. Σπούδασε στην Ιδιωτική Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Λ. Σταυράκου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1984 με Δίπλωμα Ανωτέρας Σχολής ως Εικονολήπτης – Φωτογράφος. Το 1990 αποφοίτησε από το Columbia College Chicago με δύο πτυχία, ένα Bachelor of Arts με ειδικότητα στον κινηματογράφο και ένα 2ο Bachelor of Arts στην τηλεόραση. Στην Ελλάδα σκηνοθετεί το πρώτο του σήριαλ στην ΕΤ1, «Το Παράξενο Σπίτι», θρίλερ, όπου για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε steadycam σε ελληνική σειρά. Από τότε έχει σκηνοθετήσει 18 τηλεοπτικές σειρές, κυρίως κωμικές, τηλεπαιχνίδια, δημοσιογραφικές και εορταστικά σώου και έχει συνεργαστεί με όλα τα κανάλια.

___________________________


Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο αδελφός του Θοδωρής Γεωργούλη.

_________________


Η Νέλλη Μποφίλιου είναι η αδελφή της Νατάσας, αλλά δεν είναι η μόνη αδερφή της. Η αγαπημένη μας Νατάσα είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μία μεγάλη οικογένεια. Είναι πέντε αδέρφια στο σύνολο, τρία κορίτσια και δύο αγόρια και όλα φαίνεται ότι έχουν καλλιτεχνική φλέβα. Ο αδερφός της Αντώνης Β., είναι ράπερ και μάλιστα στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στη διασκευή του διαχρονικού τραγουδιού "Ας ερχόσουν για λίγο". Στο videoclip μάλιστα συμμετέχει χορεύοντας και η αδερφή τους η Αναστασία. Όσο για το Βενιαμίν της οικογένειας, είναι ο Άρης που είναι αρκετά μικρότερος.

___________________1_


H Κατερίνα Παπουτσάκη με τον μικρότερο αδελφό της Γιάννη, καλοκαίρι στην Σητεία της Κρήτης.

___________________


Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της Αντριάνα και την μεγάλη της αδυναμία, τον αδελφό της Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι προπονητής ποδοσφαίρου.

__________________2


Ο αγαπημένος μας Αποστόλης Τότσικας σε μια σπάνια φωτογραφία με τον αδελφό του Θανάση και την αδελφή του Κατερίνα.

totsikas