Για τον αγαπημένο της, Μπομπ Κατσιώνη και όχι μόνο μίλησε από καρδιάς η Ευρυδίκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της «Πάμε Δανάη».

«Ξεχώριζα σαν παιδί τις Κυριακές, γιατί πηγαίναμε εκδρομές και καταλήγαμε στο σπίτι των παππούδων μου, όπου στήναμε γιορτές με τραγούδια. Τα πρώτα τραγούδια που άκουσα μικρή, ήταν γαλλικά της Edith Piaf και του Jacques Brel. Τους πρώτους δυο μήνες στο Παρίσι πήρα 10 κιλά! Έτρωγα καθημερινά ένα ολόκληρο camembert», ανέφερε αρχικά η  Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη μίλησε και για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Γνωρίστηκα με τον Γιώργο Θεοφάνους στην Κύπρο, όταν ήταν στρατιώτης και έψαχνε τραγουδίστρια για να ερμηνεύσει τραγούδι του. Η γνωριμία μας έγινε κατά λάθος, γιατί ο Γιώργος είχε ζητήσει άλλη τραγουδίστρια, την κολλητή μου, Έλενα Πάτροκλου!

Ο γιος μας ο Άγγελος άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου. Είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα παραμένουμε οικογένεια με τον Γιώργο Θεοφάνους».

Για τις συμμετοχές της στη Eurovision η Ευρυδίκη  σχολίασε ότι «στην Eurovision το 1992 με το “Ταιριάζουμε” είχε γίνει λάθος με τη βάση του μικροφώνου. Άρπαξα την βάση και συνέχισα να τραγουδάω. Eurovision το 1994 με το “Είμαι άνθρωπος κι εγώ”, που γράφτηκε για τον κυπριακό λαό.

Ένιωσα οτι γίνομαι η φωνή της Κύπρου. Το 2007, το “Comme ci comme ca” ξεχώρισε, αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό. Μέχρι σήμερα το έχω παράπονο».

Για την γνωριμία της με τον σύζυγό της Μπομπ, αποκάλυψε ότι «γνώρισα τον Μπομπ σε μια περίοδο που το μόνο που ήθελα ήταν, να μείνω με τον εαυτό μου. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε ένα δέσιμο παρά τη διαφορά ηλικίας.

Όταν κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας το βλέμμα του Μπομπ ήταν γεμάτο συγκίνηση. Με έκανε να νιώσω ότι είμαι εδώ για όλη μου τη ζωή».