Τους λόγους για τους οποίους τα ξαναβρήκε με τη σύζυγό του Τζένιφερ Φλάβιν, μετά από έναν σύντομο χωρισμό, αποκάλυψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

«Ξαναζωντάνεψε αυτό που ήταν πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο, δηλαδή η αγάπη μου για την οικογένειά μου», δήλωσε ο 76χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στους Sunday Times.

«Έχει προτεραιότητα έναντι της δουλειάς μου και αυτό ήταν ένα σκληρό μάθημα που πήρα», πρόσθεσε.


«Ήμουν προσηλωμένος στην καριέρα μου και ξέχασα την οικογένειά μου»

Όπως δήλωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στη συνέντευξή του, υπήρχαν στιγμές που μετάνιωσε που επικεντρώθηκε στην καριέρα του αντί για τα παιδιά του.

«Δεν έδινα αρκετή προσοχή, όταν μεγάλωναν τα παιδιά μου», επισήμανε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει αποκτήσει τρεις κόρες με την Φλάβιν και άλλα δύο αγόρια με την πρώην του Σάσα Τσακ.

«Ήμουν τόσο προσανατολισμένος στην καριέρα μου και τώρα πλέον λέω: ‘Εντάξει, δεν έχω και
πολύ δρόμο μπροστά μου και θέλω να αρχίσω να ρωτάω για τη ζωή τους’. Τους ρωτάω κάθε μέρα και στην αρχή απαντούσαν μονολεκτικά. Μετά άκουσα τη μία κόρη μου να μου λέει: ‘Σε σκεφτόμουν’. Ω Θεέ μου. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό στη ζωή μου. Όταν μια κόρη ξέρει ότι νοιάζεσαι, θα είναι εκεί για πάντα», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 19 Αυγούστου, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να εκδίδει μια ανακοίνωση τύπου λίγες ημέρες αργότερα, στην οποία έλεγε: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα».

Τον περασμένο μήνα μάλιστα, ο ηθοποιός και η επί 25 χρόνια σύζυγός του «αποφάσισαν να συναντηθούν στο σπίτι, όπου μίλησαν και κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους. Είναι και οι δύο εξαιρετικά ευτυχισμένοι», όπως δήλωσε εκπρόσωπός τους στο Page Six.

Λίγες ημέρες όμως πριν τη συμφιλίωση, δικαστικά έγγραφα είχαν αποκαλύψει ότι οι δυο τους
συμφώνησαν «πως είναι προς το συμφέρον του καθενός ξεχωριστά, και κυρίως συλλογικά ως οικογένεια, να επιλύσουν όλα τα ζητήματα που συνοδεύουν τη διάλυση του γάμου τους με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο εκτός δικαστηρίου».

Μετά την κατάθεση της αίτησης, η Τζένιφερ Φλάβιν δήλωσε στο περιοδικό People: «Με λύπη μου ανακοινώνω πως μετά από 25 χρόνια γάμου, κατέθεσα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Σιλβέστερ Σταλόνε. Αν και δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα εκτιμώ πάντα την πάνω από 30ετή σχέση που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας. Ζητώ την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς μας καθώς προχωράμε φιλικά».


Οι φήμες για τον χωρισμό

Λίγες ημέρες πριν την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου, οι φήμες είχαν οργιάσει όταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε εθεάθη να έχει αλλάξει το τεράστιο τατουάζ στο μπράτσο του με το πρόσωπο της γυναίκας του, αντικαθιστώντας το με μια εικόνα του σκύλου του.

Οι φήμες τότε έλεγαν πως ξέσπασε καβγάς, καθώς ο ηθοποιός ήθελε το μαύρο ροτβάιλέρ του για να προστατεύει την οικογένειά του, ωστόσο η Φλάβιν δεν ήθελε ένα τεράστιο ροτβάιλερ στο σπίτι και διαφώνησε σθεναρά.