Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε στο μεσημέρι της Δευτέρας 31/10 η Σοφία Βογιατζάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, σε μια συνέντευξή εφ’όλης της ύλης, διηγήθηκε πολλές ξεκαρδιστικές ιστορίες αφήνοντάς τους άφωνους, τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Αρχικά, η Σοφία Βογιατζάκη περιέγραψε πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε πού είναι το σπίτι της. «Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει «εδώ είναι»; Λέω «όχι». Σε αυτό το σπίτι μένω τόσα χρόνια, κάπως μου φάνηκε διαφορετικό το φανάρι εκείνο το βράδυ και μετά λέω «Αχ Νίκο έχεις δίκιο». Χάνομαι…», παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια, η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο. «Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω «Πού πάμε»; Μου λένε «Πελοπόννησο». Λέω «Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο»; Μου λένε «Μα, δεν παίζουμε Πάτρα»; Λέω «Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο», αποκάλυψε.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής της η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για την πρώτη της οντισιόν η οποία δεν κύλησε όπως θα περίμενε.

«Πάω στην οντισιόν αποτυχημένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πάρει εμένα σκηνοθέτης από οντισιόν γιατί είμαι αρνητική και δεν πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν πιστεύω πως ένας ηθοποιός, όσο ταλαντούχος και να είναι, μπορεί σε 10 λεπτά να κάνει σωστά τον ρόλο κάτω από αυτή την αγχωτική διαδικασία. Ήταν φιάσκο, έφυγα τρέχοντας από το θέατρο. Σε αυτή την αποτυχημένη οντισιόν με είχε δει ο σκηνοθέτης της σειράς “Είσαι το ταίρι μου” και έτσι μου πρότεινε να συμμετέχω».

Παράλληλα αποκάλυψε και τις φοβίες που έχει στη ζωή της

«Τρένο και μετρό δεν μπαίνω. Δεν έχω πάει να τα δω ούτε σαν αξιοθέατο. Φοβάμαι να κατέβω 50 μέτρα “κάτω από τη γη”. Αφού στα τρένα που περνάνε μέσα από τούνελ, δεν μπορώ καθόλου. Μπαίνω σε ταξί, αυτοκίνητα και μηχανές. Παράλογο γιατί είναι σκοτώστρες αλλά δεν τα φοβάμαι».