Νέο βήµα κάνει η Μαρία Καρλάκη, που εµφανίστηκε στο «Κόκκινο ποτάµι» εντυπωσιάζοντας τους τηλεθεατές. Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει πέρασµα από τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη µε έναν ρόλο-έκπληξη. Η ίδια έχει κάνει σεµινάρια σε σχολή θεάτρου και την ενδιαφέρει πολύ αυτός ο χώρος. ∆εν είναι απλώς µια παρένθεση, αλλά κάτι που θα ακολουθήσει και µελλοντικά.

«Νιώθω τυχερή που η πρώτη µου δουλειά έχει την υπογραφή του εξαιρετικού και ταλαντούχου Μανούσου Μανουσάκη. Πήρα µέρος στο “Κόκκινο ποτάµι” και η χαρά µου είναι απερίγραπτη», δηλώνει στο «Secret».

oikmolmllkl

Οσο για την εµφάνισή της, που «τσαλακώνεται», αφού για τις ανάγκες των γυρισµάτων φοράει µαντήλα και είναι χωρίς µακιγιάζ, λέει: «∆εν µε φόβισε να εµφανιστώ άβαφη. Ξέρω πως είναι µια εικόνα µου που δεν βλέπουν οι φίλοι και οι ακόλουθοί µου στα social, όµως όταν κάνεις Τέχνη, δεν σε νοιάζει καθόλου η εµφάνισή σου. Ναι, όταν τραγουδάω, θέλω να είµαι περιποιηµένη, αλλά εδώ µιλάµε για κάτι άλλο...

Αν το πάρεις σοβαρά, δεν σε νοιάζει η εικόνα σου, αλλά να αντεπεξέλθεις µε τον καλύτερο τρόπο σε αυτό που πρέπει να κάνεις και να δικαιώσεις όσους σε επέλεξαν», προσθέτει.

Το µικρόβιο της ηθοποιίας δεν µπήκε ξαφνικά στη ζωή της Μαρίας Καρλάκη. «Ηταν κάτι που µου άρεσε από µικρή. Πήγαινα πολύ στο θέατρο, µάθαινα απέξω τα λόγια από τις ταινίες που έβλεπα στην τηλεόραση... και έτσι αποφάσισα να πάω σε σχολή θεάτρου και να ασχοληθώ σοβαρά», αποκαλύπτει. Οσο για το τραγούδι, σκέφτεται να το εγκαταλείψει; «Οχι, δεν νοµίζω πως θα αφήσω ποτέ το τραγούδι. Το αγαπώ, αλλά σίγουρα, επειδή µε ενδιαφέρει να κάνω δουλειές ως ηθοποιός και ετοιµάζω και κάτι, θα τα συνδυάζω και τα δύο, όπως άλλωστε αρκετοί καλλιτέχνες», απαντά. Αυτή την περίοδο η Μ. Καρλάκη εµφανίζεται µε τον Αγγελο ∆ιονυσίου στο «Eliott», στο Κολωνάκι, όπου κάθε Πέµπτη, Παρασκευή και Σάββατο παρουσιάζουν ένα υπέροχο πρόγραµµα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 29/10.