Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση μέσα από τα social media, με αφορμή την αλλαγή του μήνα.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα για την ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με δάκρυα στα μάτια, ποζάροντας με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Διάβασε τι έγραψε η Δανάη Μπάρκα  στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«1/11/22. 12:05 το βράδυ. Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες. Μια πάνω, μία κάτω, σκέψεις, αναλύσεις… ακόμα και το πιο ασήμαντο πράγμα μπορεί να με ταλαιπωρεί ώρες χωρίς να έχω εντοπίσει το γιατί. Από την φύση μου έχω συνηθίσει να μην μιλάω, να μην ανοίγομαι εύκολα και να μοιράζομαι με δυσκολία τις «μαύρες» μου.

Πάντα όμως, Π Α Ν Τ Α ξέρω ποιοι άνθρωποι και συγκεκριμένα ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να χαμογελάσω. Ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να γελάσω, να πω χαζομάρες και να ξεχαστώ ,να ακούσω άλλες συζητήσεις και να μην σκέφτομαι αυτά που απασχολούν εμένα, αλλά και ποιες αγκαλιές χωρίς καν να αναλύσω το πως είμαι θα με κάνουν να κοιμηθώ πιο ήσυχη!

Αγόρια μου (κυριολεκτικά & μεταφορικά) είστε σπάνιοι κι εγώ τυχερή! Σας αγαπάω. Εύχομαι ο μήνας του καθενός από εσάς να έρθει με ωραίους ανθρώπους γύρω σας, με φίλους, με αγάπη, με κατανόηση, με τρέλα, με έρωτα, με όνειρα & δημιουργία. Καλό μας μήνα» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.