Η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε γιατί απέτυχαν οι γάμοι της, ενώ παράλληλα έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για τους «Δύο Ξένους».

«Με τον σύντροφο μου τώρα νιώθω πιο παντρεμένη, πιο εστιασμένη, ψυχικά πρέπει να είσαι παντρεμένος με τον άλλον. Η σχέση με τον σύντροφο μου τώρα, έχει κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια από τους γάμους μου, από τους οποίους χώριζα στον έναν μήνα. Δεν ξέρω πως γινόταν, άλλα μάλλον μου είχε τελειώσει ήδη, πριν πάω στην εκκλησία. Ούτε εγώ, ούτε ο σύντροφος μου είμαστε τέλειοι, τις ατέλειες και τις παραξενιές του, τις έχω ερωτευτεί και με εξιτάρουν και είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί αυτό», εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια.

Η αποκάλυψη για τους «Δύο Ξένους»

«Ποτέ δεν κατάλαβα την τεράστια επιτυχία των «Δύο Ξένων», έκανα και θέατρο τότε, και θεωρούσα τρελούς τους ανθρώπους που με σταματούσαν στο δρόμο. Δεν είχα δει ποτέ το σίριαλ έκτος από κάποιες σκηνές, εγώ το σίριαλ το είδα στις επαναλήψεις, δεν είχα εικόνα ότι επρόκειτο για μία τέλεια σειρά», αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια, και συνέχισε:

«Κατάλαβα ότι είναι ένα υπέροχο σίριαλ μετά από πολλά χρόνια που το είδα και είπα, ”κοίτα να δεις τι ωραία δουλειά που είχαμε κάνει”. Όταν πλέον κατάλαβα τι είχα κάνει στους «Δύο Ξένους» ήμουν πολύ περήφανη, άλλα άργησα να το χαρώ, θα ήθελα να είχα το χρόνο να το χαρώ τότε. Έχασα την ευτυχία της δόξας εκείνης της στιγμής με τους ”Δύο Ξένους”».