Η Ζιζέλ και ο Τόμ Μπρέιντι χώρισαν και επίσημα, μετά από 13 χρόνια γάμου.

Το διάσημο ζευγάρι προχώρησε σε ανακοινώσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά το δημοσίευμα του TMZ για την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιό τους.

O άσσος του NFL κατά τη διάρκεια του podcast του με Τζιμ Γκρέι με τίτλο «Let’s Go!», αφιέρωσε λίγα λεπτά και μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ο Τομ Μπρέιντι δεν αναφέρθηκε με το όνομα της Ζιζέλ, όμως με τα λεγόμενά του, άφησε να εννοηθεί ότι όλα όσα τόνιζε, αφορούσαν στην πρώην σύζυγό του.

«Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση» σχολίασε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλέον επικεντρωμένος στο να φροντίζει την οικογένειά του και να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζετε στη δουλειά, όταν είναι ώρα για δουλειά και μετά όταν επιστρέφετε στο σπίτι, εστιάζετε στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε».

Ο Τομ Μπρείντι απάντησε επίσης στο εάν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, που συνόδευσαν την ανακοίνωση του χωρισμού του από τη Ζιζέλ, επηρέασαν ή όχι το παιχνίδι του στο γήπεδο αυτή τη σεζόν. Όπως τόνισε ο δημοφιλής αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο χωρισμός δεν επηρέασε την πορεία του στα γήπεδα, καθώς κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του, αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει πολλά απρόοπτα.