Για τον ρόλο της στη σειρά επιτυχημένη σειρά του Mega «Maestro», μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία αποκάλυψε ποια ήταν η σκηνή της σειράς που έχει μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη της.

«Ήταν όλες οι μέρες μία και μία. Αριστουργηματικές. Στο τελευταίο επεισόδιο πραγματοποιείται το φεστιβάλ που έχει να έρθει αν στήσει ο Ορέστης. Ήταν μια στιγμή που ήμασταν όλοι οι ηθοποιοί μέσα σε βάρκες, ήταν σούρουπο, υπήρχαν μικρά φωτάκια στα βαρκάκια κι η Χάρις Αλεξίου ακουγόταν να τραγουδά σε όλο το νησί. Ερχόταν η κάμερα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε γιατί κλαίγαμε με λυγμούς. Νιώθαμε την απεραντοσύνη, ένα άνοιγμα στην καρδιά. Ήταν σαν παραμύθι», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο «Gala».

Ποια είναι η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 11 χρόνια απουσίας, με τη σειρά «Maestro». Μέσα από τα εννέα της επεισόδια, αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

Στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λάμπει το αστέρι της Κλέλιας Ανδιολάτου. «Είχα μάθει για την Κλέλια από συναδέλφους και από τους δασκάλους της στη σχολή. Όταν είχα γράψει το πρώτο επεισόδιο, έψαχνα να βρω μια κοπέλα νέα και πήγα στις σχολές. Έτσι, καταλήξαμε για καφέ, χωρίς όμως να της πω τίποτα για τη σειρά», έχει πει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος για τη γνωριμία του με την 26χρονη.

View this post on Instagram

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Και συμπλήρωσε: «Ήταν ακριβώς αυτό που είχα γράψει. Σαν χαρακτήρας είναι σαρωτική αλλά και γλυκιά. Στην αρχή της κουβέντας ήμουν αυστηρός, αλλά μέχρι το τέλος της είχα δώσει το σενάριο και φεύγοντας της είπα "σε ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε στο γύρισμα". Με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει».

Ποια είναι η Κλέλια Ανδριολάτου

Τηλεοπτικά θυμόμαστε την Κλέλια Ανδιολάτου από το «Μπρούσκο», ενώ βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης της με τον ηθοποιό Ρένο Ρώτα.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρίου του 1996, ξεκίνησε την καριέρα της 14 ετών ως μοντέλο. Ήταν η περίοδος που την «ανακάλυψε» η Έλενα Χριστοπούλου και έκτοτε είναι κοντά της και συνδέονται με στενή φιλία.

Μάλιστα, πριν ακόμη κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, έκανε φωτογραφίσεις για τα περιοδικό Vogue και Elle. Οσο για τις σπουδές της, σπούδασε δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Επί Κολωνώ.

Παράλληλα, βρέθηκε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική. 

Το θεατρικό της ντεμπούτο έγινε το 2016 στην παράσταση «Κι ένα Εξοχικό Παρακαλώ», όπου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της, Ρένο Ρώτα. Φέτος, θα υποδύεται μία γυναίκα με μυστήριο στην παράσταση-θρίλερ «Μοτέλ», που υπογράφει ο Βασίλης Μαυρογεωργίου.

Όπως όλα δείχνουν, η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα κορίτσι που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον, τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για την εντυπωσιακή εμφάνισή της.