Ελληνοφρένεια (επανάληψη)
Ελληνοφρένεια (επανάληψη) Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
papacharalampous
Lifestyle

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχει συμβεί να παίζω και ένας κύριος να ροχαλίζει πολύ δυνατά»

«Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά σε παραστάσεις», αποκάλυψε η ηθοποιός

Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Διάλεξε τον θάνατό σου, αγάπη μου», στην οποία πρωταγωνιστεί η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους , οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο θέατρο για να αποσπάσουν δηλώσεις.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρούμενη που βρίσκονταν ο σύζυγος και τα παιδιά της εκεί, για να την απολαύσουν και να τη στηρίξουν, ενώ θυμήθηκε και ένα αστείο περιστατικό που της είχε συμβεί σε άλλη παράσταση κατά το παρελθόν.

«Δεν έχω άγχος, μου δίνει χαρά να είναι εδώ οι δικοί μου άνθρωποι. Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά σε παραστάσεις. Έχει συμβεί να παίζω μονόλογο σε μια πολύ δραματική παράσταση και ένας κύριος από κάτω στην πρώτη σειρά να κοιμάται, ροχαλίζοντας πάρα πολύ δυνατά. και να μην ξυπνάει με τίποτα. Έχει συμβεί να σηκώσουν τηλέφωνο. Είναι πάρα πολλά», είπε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Σε άλλο σημείο, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν ο κόσμος εξακολουθεί να τη ρωτάει ακόμα για τους «Ψίθυρους Καρδιάς», με την ίδια να απαντά: «Ο κόσμος όχι, δεν με ρωτάει για τους "Ψίθυρους Καρδιάς". Εσείς με ρωτάτε. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί, απλώς δεν έχω κάτι καινούργιο να απαντήσω. Όπως καταλαβαίνετε, για κάτι που έγινε 25 χρόνια πριν δεν γεννιέται κάποια καινούργια απάντηση. Τα έχω πει πολλές φορές, αλλά δεν με ενοχλεί. Είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς μας».