Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει τον Φάνη Μουρατίδη να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. Εκεί ο ηθοποιός υποδύεται τον πατέρα ενός ομοφυλόφιλου αγοριού που όταν μαθαίνει για τη σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού του αντιδρά με πολύ άσχημο τρόπο.

Με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά, ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιντζή, αποκαλύπτοντας ποια θα ήταν η δική του αντίδραση αν κάποιο από τα παιδιά του, τού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Προσωπική μου τοποθέτηση σαν γονιός είναι ότι θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που θέλει το παιδί μου στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, αυτό που θέλει για τη δική του διαδρομή γιατί η ζωή του είναι δική του και το ανήκει.

Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δε θα προάγει την προσωπικότητά του και δε θα βάλω το δικό μου δάχτυλο για να “λερώσω” την προσωπικότητά του» είπε ο Φάνης Μουρατίδης.