Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τη Δώρα Χρυσικού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο αλλά και για τη δικαστική διαμάχη τους.

«Η αγωγή που μας έχει γίνει έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Μας έχουν γίνει και κάποιες κινήσεις, οι οποίες ακόμα εκκρεμούν. Η θέση μου ως γυναίκας, ως καλλιτέχνιδας, είναι πάντα με τα θύματα, χωρίς αστερίσκους. Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω, αυτό δεν θα γίνει. Εμείς έχουμε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να μη μιλήσουμε γι’ αυτό το πράγμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε.

Δεν προσπαθήσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά. Όμως εκ του νόμου ήταν αυτή η υποχρέωση! Αυτό συνέβη, αλλά η προσπάθεια απέβη άκαρπη, διότι δεν υπήρχε από καμία πλευρά η επιθυμία για εξωδικαστική λύση», τόνισε η Δώρα Χρυσικού.

Σχετικά με τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, με την παράσταση «Συνάντηση», στο θέατρο Αμαλία, η Δώρα Χρυσικού σχολίασε: «Του εύχομαι καλή επιτυχία (στο θέατρο). Ο κύριος Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη ιστορία στο θέατρο, αυτή η ιστορία δεν μπορεί να διαγραφεί. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οφείλουμε να είμαστε και ευγενείς και πολιτισμένοι».