Τα χαμηλά νούμερα του ΣΚΑΪ σε κάποια προγράμματα ενημέρωσης, αλλά κυρίως στην ψυχαγωγία, έχουν σημάνει συναγερμό για το κανάλι του Φαλήρου. Η επιστροφή του «Survivor» στη βραδινή ζώνη δείχνει αυτή τη στιγμή η μόνη λύση για να ξαναμπεί ο ΣΚΑΪ δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης στην prime time, όπου αυτή τη στιγμή έχει μόνο τις Κυριακές το «The Voice».

Την ίδια στιγμή, μεγάλος ντόρος γίνεται γύρω από τα δυνατά ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει μόνο επιτυχία. Γι’ αυτό βάζει νερό στο κρασί του και τάζει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να κερδίσει το πολυπόθητο «ναι»!

Με διπλό ρόλο

Πρώτο και καλύτερο ήθελε τον Ντάνο, ο οποίος θα είχε διπλό ρόλο… Τι  κι αν πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε λόγω ανειλημμένων  επαγγελματικών υποχρεώσεων, που δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο; Τελικά, φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε, αφού είναι ένα βήμα πριν από τη μεγάλη υπογραφή, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», το ποσό είναι μεγάλο και αγγίζει τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό διπλάσιο από τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς οι ίδιες πληροφορίες θέλουν όλους τους συμμετέχοντες στο «Survivor All Stars» να λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τέλος, ο Νίκος Μπάρτζης, που τα είχε «σπάσει» με τον Τούρκο παραγωγό, είπε το «ναι» μετά από πολιορκία, καθώς αποτελεί για τον Ατζούν ένα πολύ δυνατό χαρτί!

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time.