Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη της Νεφέλης Ορφανού και τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο».

Τις δηλώσεις αυτές σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε πως «καλό θα ήταν οι ρεπόρτερ να μην απευθύνονται σε άτομα μεγάλης ηλικίας για δηλώσεις».

«Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν για δηλώσεις σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους για να μην παίρνουν και τέτοιου είδους απαντήσεις. Το ότι κάποιος δεν βιάστηκε, δεν σημαίνει ότι δεν βιάστηκαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Σέβομαι τη Νεφέλη και την αγαπώ, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να την πιέζετε», σημείωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μια ηθοποιό του «Ρετιρέ», όπου έπαιζε και η Νεφέλη Ορφανού και είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Υπάρχει άλλη μια συνάδελφός της, που έπαιζε στο Ρετιρέ και έχει καταγγείλει αυτό που της συνέβη. Με πληροφόρησε τώρα για ένα γεγονός που είχε συμβεί πριν 25 χρόνια και το είχε καταγγείλει στις αρχές του Καναδά, όπου και ζει», είπε αρχικά.

«Έχει κάνει μια καταγγελία σοβαρότατη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κανείς δεν μπορεί να ρίξει λάσπη σε μια καταγγελία. Για να κάνεις καταγγελία, δεν τρελάθηκες, κάτι πρέπει να σου έχει συμβεί. Κάθε κατάθεση κάθε ανθρώπου πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν, είτε είναι υπέρ, είτε κατά», συμπλήρωσε.