Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «42497».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά στην παρουσίαση της Eurovision και σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως δεν τον γνωρίζει.

Όσον αφορά τη Eurovision, ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθάρισε: «Δεν θα πάω. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εμένα. Μπορεί μετά από χρόνια, αν με θέλουν και αν με βολεύει, να το κάνω, όμως αυτή την περίοδο δεν το σκέφτομαι. Ήταν δική μου απόφαση, όχι της ΕΡΤ».

Κάνοντας λόγο για τις δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος τόνισε ότι δεν γνωρίζει τον ίδιο και τα έργα του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Με πήρε μετά τηλέφωνο και μιλήσαμε. Ήταν γλυκύτατος, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που στεναχωρήθηκε. Δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα, δεν ήταν κάτι φοβερό».

Δείτε το βίντεο


Οι δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή

Ο Γιάννης Σμαραγδής, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» και ερωτώμενος για τον Γιώργο Καπουτζίδη, απάντησε πως δεν τον γνωρίζει.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το αν έχει δει τηλεοπτικές δουλειές που έχει κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης, απάντησε: «Δεν τον ξέρω».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: