Συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή παραχώρησε η Σμαράγδα Καλημούκου.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο σήριαλ, «Λατρεμένοι μου γείτονες» μίλησε για τον ρόλο της Λίζας, αλλά για την καριέρα που κάνει πλέον ως plus size model.

«Στο ‘’So you think you can dance’’ είχα πάει 16 χρονών, κάνω από πολύ μικρή χορό και θεώρησα ότι θα ήταν καλή ευκαιρία για εμένα. Έτσι με είδαν και από τη ‘’Λατρεμένοι μου γείτονες’, έκανα δοκιμαστικό και με πήραν. Στην ηλικία των 16 είναι πολύ εύκολο να πάρουν τα μυαλά αέρα και μιλώντας στην Ελένη αναγνωρίζει ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η οικογένεια για να μείνεις προσγειωμένος», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καλημούκου.

«Είναι κάτι καινούργιο για εμένα όλο αυτό, αλλά το απολαμβάνω, παίρνω πολλή αγάπη από τις γυναίκες. Μου αρέσει πολύ η εικόνα που έχω σήμερα. Μπορεί πριν να ήμουν πιο στεγνή, όμως ήμουν 17 ετών τότε. Μεγαλώνοντας αυτό αλλάζει. Ποτέ δεν με άγχωνε η αλλαγή με τα κιλά, αλλά πάντα πρόσεχα και τη διατροφή μου για την υγεία μου. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τα κιλά. Πλέον βλέπω τις γυναίκες πιο απελευθερωμένες και με το σώμα τους και με τα ρούχα τους», πρόσθεσε η Σμαράγδα Καλημούκου.

Όσον αφορά στον σύντροφό της και το πώς αντιμετώπισε και εκείνος την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, η Σμαράγδα Καλημούκου δήλωσε: «Εκείνος με γνώρισε όταν ήμουν ακόμα στη σχολή, οπότε όλη αυτή η αλλαγή ήρθε σταδιακά. Του αρέσει και εκείνου, το απολαμβάνει και με υποστηρίζει στα πάντα».