Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ματίνα Νικολάου στη Νάνσυ Παραδεισανού και το προσωπικό της κανάλι στο Youtube με αφορμή τόσο το Καλό Μεσημεράκι όσο και το J2US. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική Βάνια όσο και στην σχέση με τον αγαπημένο της, Βασίλη Πορφυράκη ενώ πρόδωσε την επιθυμία να βρεθεί προσεχώς σε κάποιο σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Βάνια είναι η μισή μου ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι μέρος μου και την χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι ένας χαρακτήρας που φτιάχτηκε μαζί με τον Νίκο και πραγματικά ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά όταν ανακαλύψαμε πρόβα με την πρόβα και μετά στις παραστάσεις ότι αυτό είναι ωραίο. Μας πέτυχε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για αυτό που συνέβη τότε.

«Ο Βασίλης έχει τρία μικρότερα αδέλφια τα οποία και τα μεγάλωσε εκείνος γιατί έφυγε η μαμά του σε πολύ νεαρή ηλικία. 38 ετών έφυγε η μητέρα του οπότε εκείνος, με το που τελείωσε τον στρατό, είχε να αντιμετωπίσειτο μεγάλωμα τριών παιδιών που ήταν ενός, τεσσάρων και εννέα. Μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά του τα αδέλφια του, δούλεψε για τα αδέλφια του, τα κατάφερε και όσο να ‘ναι – επειδή αυτό το γνώριζα και μου το είπε όταν μου είπε τις δυσκολίες εκείνης της περιόδου – τον ερωτεύτηκα ακόμα παραπάνω».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα σίριαλ, πάρα πολύ. Δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα οι άνθρωποι να μου προτείνουν αλλα τώρα ξεκίνησαν να μου λένε για διάφορα πράγματα για του χρόνου. Να δούμε και τι θα γίνει του χρόνου σχετικά με την τηλεόραση. Πάρα πολύ θα ήθελα να κάνω έναν ρόλο σε σίριαλ» πρόσθεσε, επίσης, η Ματίνα Νικολάου στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νάνσυ Παραδεισανού.