Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ντυµένη νυφούλα το προσεχές καλοκαίρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σύµφωνα µε πληροφορίες, η «queen» Ντίνα και ο σύζυγός της και επιχειρηµατίας, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, θα πραγµατοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάµο το καλοκαίρι του 2023 στην Αθήνα. Η παρουσιάστρια, µάλιστα, σε περίπου δύο µήνες θα φέρει στον κόσµο το πρώτο τους παιδάκι.

kkjjnkjnkj

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που σύµφωνα µε πληροφορίες του «S» θα γεννήσει αγοράκι, και ο επιχειρηµατίας παντρεύτηκαν, την Κυριακή 2/10, στο ∆ηµαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης, κάτω από άκρα µυστικότητα. Επέλεξαν, δηλαδή, να ζήσουν αυτή την τόσο σηµαντική στιγµή για τη σχέση τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας και τις τηλεοπτικές κάµερες. Ετσι ακριβώς, δηλαδή, όπως είχαν επιλέξει να κρατήσουν τόσο καιρό µυστική και την εγκυµοσύνη της Κωνσταντίνας. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν επιθυµεί να κάνει βάφτιση και γάµο µαζί, αφού θέλουν ξεχωριστά Μυστήρια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη η παρουσιάστρια είπε για το παιδί που περιµένει: «Θέλαµε ένα παιδί, αλλά πρακτικά η δουλειά δεν µας το επέτρεπε. Επίσης, έκανα πέρυσι µια επέµβαση γυναικολογικής φύσεως, έπρεπε να γίνει. Ηταν πολύ µεγάλο χτύπηµα για µένα, για ένα µεγάλο διάστηµα δεν έκανε να µείνω έγκυος, δεν θυµάµαι για πόσο. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Η απόκτηση παιδιών είναι όνειρό µου, οπότε, όταν το είχα µάθει, είχα τρελαθεί.

Το είχα µάθει όταν έκλεισα το συµβόλαιό µου µε την Acun Media και δεν ήξερα πώς θα ανακοινώσω ότι θα λείψω. Εάν την έκανα αργότερα την επέµβαση, θα καθυστερούσε και άλλο η πιθανότητα να µείνω έγκυος. Οπότε είπα ότι δεν θα πάρω κανένα ρεπό και θα το κάνω τώρα. Ελειψα µόνο δύο ηµέρες από τη δουλειά µου. Πήγαινα µε ράµµατα, µε αιµορραγίες, δεν το έχω πει ποτέ. ∆εν µπορούσα να µετακινηθώ, πόναγα και δεν το έλεγα. Με ρωτούσαν για την κοιλίτσα µου, που ήταν πρησµένη. Πραγµατικά δεν το µετανιώνω που το έκανα».

Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Σε άλλο σηµείο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να µοιραστεί το πώς γνωρίστηκε µε τον σύζυγό της: «Εχω ακούσει πάρα πολλά γι’ αυτό το θέµα. Ο Βασίλης πήγαινε πριν από δέκα χρόνια σε ένα studio γυµναστικής στο οποίο πήγαινα και εγώ, από εκεί τον ξέρω, από τόσο πριν. Σε αυτά τα χρόνια δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά, µέχρι πρόπερσι. ∆εν ήµασταν φίλοι, ήµασταν κοινωνικά γνωστοί. Ηταν πάντα περιποιητικός. Παλαιότερα είχα κάνει τα γενέθλιά µου σε µαγαζί του και µου είχε κεράσει το τραπέζι. Τότε, είχε και τις φιλεναδίτσες του, ήταν ενεργό αγόρι!».

Τα πράγµατα πήραν άλλη τροπή χρόνια αργότερα: «Πήγαινα σε ένα µαγαζί στη Βουλιαγµένη συνέχεια, χωρίς να ξέρω ότι είναι δικό του. Μια µέρα στο “φεύγα” τον είχα πετύχει. “Πότε θα παίξουµε τένις;”, µε ρώτησε. Μια άλλη µέρα πήγα σε ένα από τα µαγαζιά του, µε κέρασε και του έστειλα για να τον ευχαριστήσω, του είπα να περάσει κάποια στιγµή να τον δούµε. Μου πρότεινε να βγούµε την επόµενη ηµέρα. Ηµουν ελευθερότατη εκείνη την εποχή, όπως και εκείνος».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 12 Νοεμβρίου 2022.