Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη

Μιλώντας για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Στα ζευγάρια το τελευταίο πράγμα που πρέπει να φύγει είναι ο θαυμασμός του ενός για τον άλλο. Ταιριάζουμε τόσο πολύ με τη Σμαράγδα και είμαστε τόσα χρόνια μαζί που δεν μας επηρέασε η καραντίνα» 

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη. 

«Αν κατηγορηθεί κάποιος και βρεθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Για τις περιπτώσεις του Χαϊκάλη και του Κιμούλη δεν ξέρω. Καλά κάνει και επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο, πρέπει να ζήσει. Έχω πάρει πολλή αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε συνεργαστεί, έπαιξε στην ταινία μου χωρίς αμοιβή. Σε μια διαδρομή χρόνων θα υπάρξουν διαπληκτισμοί. Θα μπορούσα να στρέψω εγώ τα βέλη σε έναν άνθρωπο που με αγαπάει;», είπε χαρακτηριστικά. 

Για τον Παύλο Χαϊκάλη πρόσθεσε: «Δεν κατάλαβα τι έκανε. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί τραβάει τα όσα τραβάει».