Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, ετοιµάζονται να κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το λαµπερό ζευγάρι βρίσκεται µια ανάσα από το να συγκατοικήσουν - συγκεκριµένα, σκέφτονται να στεγάσουν τον έρωτά τους στα νότια προάστια.

Όσοι τους γνωρίζουν, µάλιστα, λένε ότι µε το πέρασµα του χρόνου ο έρωτάς τους γίνεται όλο και πιο δυνατός.

Χαμηλό προφίλ

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Ιωάννα Μαλέσκου κρατά τις ιδιωτικές της στιγµές µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Από την πρώτη στιγµή, άλλωστε, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έχει µιλήσει ποτέ για την προσωπική της ζωή, αφού προτιµάει ό,τι έχει να πει να το λέει µέσα από τη δουλειά της, όπως τονίζει η ίδια µε νόηµα.

Instagram

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει µέχρι στιγµής καµία επίσηµη κοινή εµφάνιση. Παρ’ όλα αυτά, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύντροφός της αποφάσισαν πριν από καιρό να µοιραστούν µε τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασµούς στο Instagram µερικά στιγµιότυπα από την εξόρµησή τους στα Μετέωρα.

Ο αγαπηµένος της Ιωάννας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, µιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευµένα προϊόντα για συµπαθέστατα τετράποδα, ενώ µεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήµιο Αθηνών Εφαρµοσµένη ∆ιαιτολογία και Διατροφή, ενώ τα τελευταία χρόνια µένει στη ∆άφνη Αττικής.



*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 19 Νοεμβρίου 2022.