Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
kontoba-2
Lifestyle

Χριστίνα Κοντοβά: Στο οικολογικό χωριό της Κρήτης, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα – Η απόδραση με την κόρη της

Η σχεδιάστρια είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά την ηρεμία και την ομορφιά του χωριού με την κόρη της, Ada να τρέχει στη φύση με την παρέα της.

Η Χριστίνα Κοντοβά λίγο πριν την περίοδο των γιορτών, ταξίδεψε στην Κρήτη, όπου και επισκέφτηκε το χωριό Μηλιά μαζί με την κόρη της, Ada.

Πρόκειται για το χωριό στα ορεινά της Κισσάμου το οποίο φημίζεται παγκοσμίως μέσα από τα ταξιδιωτικά περιοδικά αλλά και ταξιδιωτικά γραφεία ως προορισμό γαλήνης και σκέψης.

Οι άνθρωποι στη Μηλιά δίνουν προτεραιότητα στο περιβάλλον κάνοντας αποτοξίνωση από το βλαβερό τρόπο ζωής της πόλης. Μάλιστα ο φωτισμός γίνεται με λάμπες πετρελαίου, ενώ το νερό έρχεται απευθείας από την πηγή, που βρίσκεται στην περιοχή.

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά την ηρεμία και την ομορφιά του χωριού με την κόρη της, Ada να τρέχει στη φύση με την παρέα της.

Τα στοιχεία της φύσης, κυριαρχούν και στους εσωτερικούς χώρους. Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε για την διαμονή της ένα άκρως παραδοσιακό εξοχικό σπίτι χτισμένο από πέτρα με αρκετά ξύλινα στοιχεία.


Η Χριστίνα Κοντοβά βρισκόταν διαρκώς πίσω από την κόρη της, ειδικότερα τις βραδινές ώρες, αφού η Ada έκανε την βόλτα με τους φίλους της κρατώντας στα χέρια φακό.

 

Μαγεμένη από τις μορφιές της φύσης η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τις casual εμφανίσεις της στο χωριό Μηλιά.

    

Φωτογραφίες: Instagram