Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε την Παρασκευή ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μεταξύ άλλων μίλησε, για τον ρόλο του στον Σασμό, για την κόρη του, αλλά και για την ομοιότητά του με τον Γιάννη Κότσιρα.

«Πολύς κόσμος με μπέρδευε με τον Γιάννη Κότσιρα, με έβλεπαν στον δρόμο και με χαιρετούσαν ως Γιάννη. Μια περίοδο ήμουν στην παράσταση Δούρειος Ίππος και κάποια στιγμή έχει έρθει στα παρασκήνια μια κυρία έρχεται και μου ζητάει αυτόγραφο, ενώ με αποθεώνει για τα τραγούδια μου, νομίζοντας πως είμαι ο Γιάννης Κότσιρας. Εγώ όμως δεν το είχα καταλάβει μέχρι που υπογράφω, βλέπει το όνομα μου και μου λέει “τι γράψατε εδώ; λέω το όνομά μου, Δημήτρης Αλεξανδρής, μου λέει δεν είστε ο Κότσιρας;”», περιέγραψε ο Δημήτρης Αλεξανδρής χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και τα δύο παιδιά του, ο Δημήτρης Αλεξανδρής ανέφερε: «Ο γιος μου δεν ήταν επιλογή, έτυχε. Έτυχε και πέτυχε. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήμουν 33 χρονών. Γεννήθηκε για να με βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Πολλές ισορροπίες που είχα μέχρι εκείνη την στιγμή, γκρεμίστηκαν. Είναι από αυτές στιγμές που νιώθεις ότι η ζωή παίζει ένα παράξενο παιχνίδι, γιατί το παιδί μου γεννήθηκε ακριβώς την ίδια ημέρα με εμένα». 

«Η κόρη μου είναι νεράιδα, είναι σπάνιο πλάσμα η κόρη μου και εύχομαι να γίνει σκηνοθέτης. Ο γιος μου σπουδάζει στο Πολυτεχνείο στη Σύρο και θέλει να ασχοληθεί με την ρομποτική», δήλωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στον ρόλο του ως Ευθύμης Φαρμάκης στον Σασμό, σημειώνοντας: «το καλό με τον Σασμό είναι πως υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές και μοιράζεται ο φόρτος εργασίας. Δεν είναι δηλαδή στην πράξη όπως αυτά που είχα ακούσει για τις καθημερινές σειρές που είσαι κάθε μέρα σε δεκάωρα γυρίσματα. Σε εμάς είναι πιο μοιρασμένα τα πράγματα. Δεν σας κρύβω ότι και γω φοβόμουν πάρα πολύ πως θα ανταπεξέλθω.

Είναι η πρώτη μου φορά σε καθημερινή σειρά και είχα πολύ, πολύ μεγάλη αγωνία. Αισθάνομαι όμως πάρα πολύ τυχερός διότι από την πρώτη μέρα γυρίσματος, πέραν του ότι παίζω με συναδέλφους που εκτιμούσα έτσι κι αλλιώς, ένιωσα όμορφη αντιμετώπιση από τους συντελεστές των δύο συνεργείων που στον χρόνο που υπάρχει γίνεται τεράστια δουλειά. Έτσι αισθάνθηκα πάρα πολύ άνετα από την πρώτη μέρα».

«Κάποια στιγμή πριν από λίγες μέρες, στο γύρισμα έλεγα «ούτε θα μπορούσα να φανταστώ πως θα έλεγα αυτά τα λόγια που λέει αυτός ο άνθρωπος». Έκανα την έρευνα μου, βέβαια, πριν όπως μπαίνω πάντα αυτή τη διαδικασία» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.