Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
lopez
Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ – «Ένιωσα ότι θα πέθαινα, ήταν σπαραγμός»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Zane Lowe στο Apple Music, η διάσημη τραγουδίστρια προσέφερε στους θαυμαστές μια συμβουλή για την αγάπη, λέγοντάς τους να «μην τα παρατάνε».

Η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, This Is Me…Now, μια συνέχεια της κυκλοφορίας του άλμπουμ της, This Is Me…Then, το 2002 και αναλογίζεται την ιστορία αγάπης με τον σύζυγό της, Ben Affleck.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Zane Lowe στο Apple Music, η διάσημη τραγουδίστρια προσέφερε στους θαυμαστές μια συμβουλή για την αγάπη, λέγοντάς τους να «μην τα παρατάνε».

Με αφορμή, μάλιστα, την ανανέωσή της σχέσης της με τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez θυμήθηκε τον πόνο που ένιωσε μετά τη λήξη του πρώτου τους αρραβώνα, το 2004. Ωστόσο, εξήγησε πως η αληθινή αγάπη βρίσκει τελικά τον δρόμο της, κάτι που θα εμπνεύσει και το νέο άλμπουμ της.

«Ήταν τόσο οδυνηρό αφότου χωρίσαμε. Μόλις ακυρώσαμε αυτόν τον γάμο, πριν από 20 χρόνια, ήταν η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα», θυμήθηκε για την σχέση της με τον Ben Affleck και συνέχισε λέγοντας: «Όλο αυτό με έστειλε σε μια πορεία όπου για τα επόμενα 18 χρόνια, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά, όλο αυτό είχε αίσιο τέλος».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2002, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Jennifer Lopez , This Is Me… Then, αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.