Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε στην εργασία του ως σκίπερ σε σκάφη, στον ρόλο του στην ταινία «Καποδίστριας», ενώ εξέφρασε και τη στήριξή του στον Γιώργο Κιμούλη.

Επιπλέον, ο ηθοποιός έκανε λόγο και για τη σύντροφό του, Κατερίνα, η οποία, όπως τόνισε, είναι το στήριγμα στη ζωή του: «Η Κατερίνα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, μακάρι να είμαστε μαζί για πάντα».

Για το καλλιτεχνικό επάγγελμά

«Ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα είναι του ηθοποιού, ήταν πολύ κουραστικό και όσο είχα νυχτερινά μαγαζιά. Η δόξα με βρήκε στα 30 μου και ήμουν ήδη ένας χορτάτος άνθρωπος».

Για τον Γιάννη Σμαραγδή - Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε αναφορά και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, με τίτλο «Καποδίστριας», αποκαλύπτοντας ότι θα υποδυθεί τον καπετάν – Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.

«Δεν έχω να πω κάτι για όσα έγιναν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σμαραγδή, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο» σχολίασε αναφορικά με όσα ακούστηκαν για την ενασχόληση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την υποκριτική.

Η δημόσια στήριξη στον Γιώργο Κιμούλη

«Άλλο κάποιος να κάνει κάτι ποινικά κολάσιμο, άλλο να έχει κακή συμπεριφορά. Το κοινό είναι υποψιασμένο και θα στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: