Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά αποκάλυψε και εάν υπήρξε κόντρα μεταξύ εκείνης και του Ανδρέα Μικρούτσικου.


Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά

«Τα Μέσα δεν μου έχουν φερθεί καλά. Το παράπονο που έχω είναι ότι δεν με ξαναφωνάξανε. Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά. Δεν είχα κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν χορταίνω να τον βλέπω, είναι εξαιρετικός. Πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν του πρότειναν μία δική του εκπομπή. Είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά ο Μικρούτσικος είναι άλλης ποσοστιαίας μονάδας», δήλωσε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.


Για Κιμούλη και Φιλιππίδη

Για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη και του Πέτρου Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε: «Λείπει ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης τηλεοπτικά. Για το ταλέντο τους δεν το διαπραγματεύομαι. Είναι αμβροσία για εμένα η επιστροφή τους».


Για ποιο πράγμα να ντρεπόντουσαν, ρε Γιώργο;

Όσο για τις αντιδράσεις που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε: «Πολύ ντρέπομαι. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του, είναι της γενιάς μου άνθρωπος. (Αν τον είχα απέναντί μου) θα τον @@ πατοκόρφως. "Αν σας έβλεπαν οι γονείς σας και θα ντρεπόντουσαν"… Για ποιο πράγμα να ντρεπόντουσαν, ρε Γιώργο;».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: