Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στον ρόλο της «Αλεξάνδρας» που υποδύεται στην σειρά Maestro αλλά και στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής.

Η ηθοποιός τόνισε τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, από τη στιγμή που χρειάζεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να υπενθυμίσει τα αυτονόητα.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανείς για το παρελθόν του. Και ο Χριστόφορος με μαεστρία το αφήνει με ένα μυστήριο στον αέρα μέχρι που εισβάλλω στην παρέα του νησιού. Οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι και νομίζεις ότι είσαι με το φιλαράκι σου και πίνεις και τρως και ταυτόχρονα τα γρανάζια του έχουν φτιάξει ένα αριστούργημα την ώρα που μιλάς. Δηλαδή εγώ δεν ήξερα ότι για καιρό που κάναμε παρέα, αυτός ερχόταν για παρέα για να γράψει αυτόν τον ρόλο. Και με πήρε τηλέφωνο ξαφνικά, μου είπε ότι το ετοίμαζε καιρό και ότι τελικά εγώ θα τον υποδυθώ. Το ότι χρειάζεται η σειρά του Χριστόφορου να υπενθυμίσει στην οικογένεια ότι μπορείς να έχεις ένα ομόφυλο παιδί και είναι οκ με αυτό, δεν σου επιτρέπεται να σηκώνεις το χέρι σου στη γυναίκα και ούτε καν να της φωνάζεις και έρχεται να το υπενθυμίζει είναι σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσονα αφορά την προσωπική της ζωή είπε: «Ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου είναι επειδή ο γάμος είναι συνυφασμένος με μία επιτυχία, όπως και το παιδί. Και πάνε και κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε να τα κάνουν και τα κάνουν επειδή θεωρείται μία επιτυχία. Η μεγαλύτερη νεύρωση και η δυστυχία ξεκινάει από το να προσπαθήσεις να φτάσεις έναν βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου. Έχω και εγώ, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, θέμα με την δέσμευση. Γιατί μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, είσαι αμέσως μισός».