Η εκκεντρική τραγουδίστρια βρέθηκε στην κατάμεστη Πλατεία Συντάγματος και έχοντας το κατάλληλο λαμπερό look και την καλύτερη διάθεση, έκανε τους πολίτες και περαστικούς να περάσουν ώρες χαράς και διασκέδασης.

Η Τάμτα, που ήταν από νωρίς στην Πλατεία Συντάγματος, ανέβηκε στο ειδικό για την ημέρα stage και ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και παλαιότερα τραγούδια, που άφησαν εποχή, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Τάμτας

Γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ, η τραγουδίστρια έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της σε ιδιαίτερες εμφανίσεις, καθώς δεν διστάζει να πειραματιστεί με την εικόνα της και να δοκιμάζει κάθε φορά διαφορετικά στυλ τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά της.

Δείτε ακόμη: Μαγεία στο Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Εντυπωσιακές εικόνες από τη στολισμένη Αθήνα

Για άλλη μία φορά η Τάμτα, στη λαμπερή αυτή εκδήλωση, επέλεξε ένα φουτουριστικό φόρεμα που έμοιαζε με εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ασπρόμαυρο χρώμα. Η Τάμτα ολοκλήρωσε το look με λευκό καλσόν και με λευκά, ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δεν παρέλειψε να κάνει και μια αλλαγή στα μαλλιά της για τις ανάγκες της εμφάνισής της.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: