Έχουν παρέλθει οκτώ χρόνια από το 2015, όταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε συναυλία στην Ελλάδα. Οι παρευρισκόμενοι ακόμη δεν την έχουν ξεχάσει. Η επιστροφή του ανακοινώθηκε, αφού την 1η Ιουλίου 2023 είναι προγραμματισμένο να ψυχαγωγήσει τον κόσμο στο «Terra Vibe» της Μαλακάσας


Η συναυλία του στην Ελλάδα εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης επετειακής περιοδείας που πραγματοποιηθεί για τα 25 χρόνια του στη μουσική ως σόλο καλλιτέχνη, σε συνδυασμό με την προώθηση του νέου άλμπουμ με τίτλο «XXV», στο οποίο επαναπροσεγγίζει, πιο ώριμος πλέον, τις μεγάλες επιτυχίες του. Η πρόκληση, βέβαια, μοιάζει να είναι δεύτερη φύση του. Στο εξώφυλλο του δίσκου εμφανίζεται γυμνός σε μια φωτογράφιση την οποία, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, εμπνεύστηκε από ένα εμβληματικό γλυπτό άγαλμα, τον «Σκεπτόμενο» του Ροντέν.



Το χρυσό παιδί της παγκόσμιας δισκογραφίας, που έχει πουλήσει περισσότερα από 85 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και το όνομα του οποίου έχει γραφτεί στο Βιβλίο Γκίνες ως του μοναδικού καλλιτέχνη που κατάφερε να πουλήσει 1,67 εκατομμύριο εισιτήρια μέσα ένα μόλις 24ωρο, είναι έτοιμο να ανέβει και πάλι στη σκηνή, να μονοπωλήσει τα βλέμματα, να ξεσηκώσει, να προκαλέσει, να εντυπωσιάσει όπως μόνον εκείνο ξέρει.


Σίγουρα όλοι θυμούνται τον τρόπο με τον οποίο κατέβασε για ελάχιστα το παντελόνι του, εν είδει αποχαιρετισμού, δείχνοντας την πίσω όψη του το 2015 στη Μαλακάσα.