Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ανέβηκε στη σκηνή του Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, μετά από 8 χρόνια και προκάλεσε «πανικό» στο ελληνικό κοινό. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Rockwave Festival για να τον απολαύσει.

Ο «πρίγκιπας της ποπ» γιόρτασε τα 25 χρόνια του στη μουσική σκηνή με μία εντυπωσιακή συναυλία, διάρκειας 90 λεπτών, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του όπως τα «Let Me Entertain You», «Angels» και «Feel». Φυσικά, από το πρόγραμμά του δεν έλειψε η μεγάλη του επιτυχία, «Me and My Monkey», της οποίας χάρισε μια σπάνια εκτέλεση ακαπέλα.

Συνομίλησε με το κοινό

Ωστόσο, οι θεατές είχαν την ευκαιρία εκτός από το να ακούσουν τα τραγούδια του, να μάθουν για διάφορες πτυχές της ζωής του. Ο σταρ συνομίλησε με το κοινό του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στη μάχη του με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά, αλλά και τους ανθρώπους που τον «έσωσαν», δηλαδή τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους.



Το κοινό του τον αποθέωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο για την ερμηνεία του, όσο και για τη σκηνική του παρουσία. Ο τραγουδιστής δεν είχε έρθει στην Ελλάδα από το 2015, όταν κι είχε εμφανιστεί ξανά στη σκηνή του TerraVibe.

Η μοναδική διαφορά που ίσως, παρατήρησαν οι θαυμαστές του ήταν ότι σε σύγκριση με άλλες χρονιές, από τον Ρόμπι Γουίλιαμς έλειπε η αστείρευτη ενέργεια που είχε κάποτε επί σκηνής. Άλλωστε, ο ίδιος έχει μιλήσει ξανά για τον long Covid, ο οποίος τον ταλαιπωρεί. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε διακόψει συναυλία του στην Ολλανδία για τον συγκεκριμένο λόγο. 

«Ελλάδα, ευχαριστώ»

Ο σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του.


Κάτω από μια σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε, έγραψε: «Ελλάδα, ευχαριστώ για χθες το βράδυ. Ήταν όμορφα. Σε αγαπώ, Ρομπ».

Δείτε την ανάρτησή του: