Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός στη Σπυριδούλα Τριάντου και στην εκπομπή της «Άρωμα Ζωής» στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

 

Ο γνωστός ηθοποιός, που μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο του παιδικό βιβλίο, με τίτλο «Λιονταρίνα Μπαλαρίνα», μίλησε για τη παράσταση «cock» του Μάικ Μπάρτλετ στο Θέατρο Μπρόντγουαιη, που σκηνοθετεί ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, και οχι μόνο.

 

Ένας πρόστυχος τίτλος («αντρικό μόριο» στην… καθόλου επιστημονική ορολογία). Μια κωμικοτραγική υπόθεση. με τέσσερις γνωστούς ηθοποιούς σε ρόλους που ιντριγκάρουν. Πρόκειται για την κωμική ιστορία ενός ιδιαίτερου τριγώνου, που σχηματίζεται αναπάντεχα όταν ένας ομοφυλόφιλος άντρας γνωρίζει και ερωτεύεται μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να νιώθει απόλυτα διχασμένος. «Ξετρελάθηκα με τον ρόλο, αφού το πρώτο και το τελευταίο μέλημα αυτού του ανθρώπου είναι η ευτυχία του παιδιού του, ανεξάρτητα με το τι κάνει στη σεξουαλική του ζωή».

 

Πριν από μερικά χρόνια η συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή σταμάτησε και οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο για ένα άσχημο «διαζύγιο», όμως ο ίδιος εξηγεί πως κάτι τέτοιο δεν αληθεύει. «Εγώ επέλεξα το 2017 το καλοκαίρι να μη συνεργαστώ μαζί του, γιατί αισθανόμουνα ότι θέλω να αλλάξω τα δεδομένα μου. Ήταν κάτι που το χάρηκα, το έζησα απίστευτα, έχω γελάσει άπειρα, άλλα ένιωθα ότι εκείνη τη στιγμή ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα. Είχα να κάνω έξι χρόνια διακοπές και αυτό δεν το λέω με παράπονο, αλλά είχαν αρχίσει να μου λείπουν οι στιγμές οι καλοκαιρινές, γιατί το καλοκαίρι πάντα ήμουν στο Δελφινάριο. Πήγα στο καμαρίνι… το συζητήσαμε, μου έδωσε δυο συμβουλές, του είπα καλή συνέχεια, μου είπε καλή συνέχεια, αγκαλιαστήκαμε, χαιρετηθήκαμε και αυτό ήταν όλο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ακούγεται εύκολο, αλλά ήταν ένα επαγγελματικό διαζύγιο, το οποίο εμείς καταφέραμε το δύσκολο να δουλεύουμε 6,5 χρόνια κάθε μέρα μαζί και εμπιστευόμασταν πάρα πολύ ο ένας τον άλλον», τονίζει.

Google News icon