Στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό μας” βρέθηκε καλεσμένη η Μάρα Δαρμουσλή το πρωί της Πέμπτης.

Η ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τον δεύτερο τοκετό και έπειτα.

«Μετά την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας που έχει να κάνει με τους μύες και την κοιλιακή περιοχή. Ειδικά τη δεύτερη φορά που γέννησα, δεν είχα υπάρξει ποτέ πιο γυμνασμένη, πήρα πέντε κιλά στην εγκυμοσύνη, ακολουθούσα το ίδιο μοτίβο γυμναστικής με την πρώτη μου εγκυμοσύνη… δεν έκανα τίποτα. Συζητώντας μετά με τον γυναικολόγο μου είπε ότι είχα πράγματι μια διάσταση μυών.

Έτυχε μια μέρα σε μια συζήτηση που είχα με τη μακιγιέζ στη δουλειά που βρισκόμουν τότε, η οποία ήταν επίσης θηλάζουσα μητέρα ενός παιδιού, την ώρα που άλλαζα μου είπε, “έχεις διάσπαση μυών, το ξέρεις;”» είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

«Αυτό, δημιουργεί προβλήματα στη καθημερινότητα. Από το πιο απλό, το να σου πονάει η μέση που δε δίνεις σημασία εώς του ότι τα όργανα δε μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Αντιμετωπίζεται… Η κάθε γυναίκα είναι με τον βαθμό της»  κατέληξε η Μάρα Δαρμουσλή.