O Αλέξης Παππάς αποχώρησε τελευταία στιγμή από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Όπως αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», θα συνεργαζόταν με τον πρώην Bachelor στην παράσταση και τελικά, έμαθε για την αποχώρησή του μέσα από τα social media, λίγο πριν από την πρεμιέρα.

«Έχει συμβεί κάτι περίεργο, το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Ο Αλέξης Παππάς ήρθε στην παράσταση, συμφώνησε, έδωσε τα χέρια, έκανε πρόβα, πήρε κείμενο, ξεκίνησε, προχωρήσαμε και το φτάσαμε μέχρι ένα πολύ καλό σημείο. Εγώ τώρα που ήμουν στην Κύπρο, γιατί είχα δύο συναυλίες, ενημερώνομαι ξαφνικά από τα social media, ούτε από τον Αλέξη, ούτε από πουθενά αλλού, ότι ο Αλέξης δεν θα είναι στην παράσταση», είπε χαρακτηριστικά.

«Παίρνω λοιπόν, τηλέφωνο τον σκηνοθέτη και παραγωγό του θεάτρου και μου είπε ότι όντως ο Αλέξης επανήλθε, μετά τις συμφωνίες και είχε άλλες απαιτήσεις. Είχε άλλα δεδομένα, είπε ότι δεν ένιωθε έτοιμος και ότι φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει», συμπληρώνει.

Κλείνοντας, ανέφερε πως ο ηθοποιός χρησιμοποίησε την κατάσταση προς όφελός του. «Ήταν μπερδεμένος και ασαφής ο λόγος που είπε. Εν τέλει όμως, αισθάνομαι πως χρησιμοποίησε λίγο την παράσταση», δήλωσε.