Ένα ιδιαίτερο βράδυ ήταν αυτό της Κυριακής 11/12/2022, καθώς, έπειτα από 3 μήνες ταλαιπωρίας και γέλιου, το Asia Express του Star έφτασε στο τέλος του και αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές των 50.000 ευρώ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λοιπόν, και ο Fipster κατάφεραν και είναι οι μεγάλοι νικητές του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με 50.000+10.000 ευρώ.

Πριν από τη στιγμή της ανακοίνωσης, όμως, αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η κίνηση της παραγωγής και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να καλέσει τον Βασάλο μέσω βιντεοκλήσης.

Να τονίσουμε εδώ πως ο Κωνσταντίνος την είδε -έστω και έτσι- μπροστά του μετά από τόσο καιρό, ωστόσο η αντίδρασή του ήταν περίεργη, με τον Φίλιππο να χαίρεται περισσότερο και να είναι πιο εκδηλωτικός.

Αν λάβουμε υπόψη πως το ζευγάρι τώρα έχει χωρίσει, ίσως τότε να ήταν σε μία περίεργη φάση, επομένως και ένιωσαν περίεργα με την κλήση.

Τα ερωτικά σχόλια, ωστόσο, δεν έλειψαν μεταξύ τους, με το Βασάλο να την αποκαλεί «αγάπη μου» και «άνθρωπό μου» και την Ευρυδίκη να χαμογελάει σε ένα κλίμα αμηχανίας.


Μετά την παραπάνω κίνηση, η οποία δικαιολογήθηκε στο πλαίσιο πως, όταν γυρίστηκε το επεισόδιο, τα παιδιά ήταν κάπως περίεργα μεταξύ τους, είδαμε και άλλη μία, που γεννάει ερωτήματα.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την ανάδειξη του νικητή, έκανε ένα στόρι με το οποίο ευχήθηκε συγχαρητήρια στον πρώην σύντροφό της για τη νίκη του.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Έπειτα από αυτό, μπορούμε να πούμε πως όντως υπάρχει χωρισμός, καθώς η ανάρτηση δεν περιείχε κάποια ερωτική αναφορά, αλλά σε κάθε περίπτωση κρατάνε μια πολιτισμένη σχέση.