Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε το βράδυ της Κυριακής η Ζήνα Κουτσελίνη

«Ευχαριστώ πολύ τη Σάσα. Μη ρωτάτε τον κόσμο για μένα, αφήστε τους. Αν μιλάνε πολύ για σένα, μπορείς να πάθεις "μάτι, μάτι". Άσε που κάποιοι μπορεί να πουν ότι πρέπει να φύγω και να με στεναχωρήσετε. Μη τους ρωτάτε για μένα. Αφήστε με στην ησυχία μου», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Νίκο Μουτσινά

Η Ζήνα Κουτσελίνη, που είναι καλή του φίλη και συνεργάτιδα, μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του ΣΚΑΪ, τα οποία συχνά είναι μονοψήφια, τονίζοντας πως για την εποχή που διανύουμε, με τόσο ισχυρό ανταγωνισμό, είναι ικανοποιητικά.

Για το αν θα φύγει ή θα μείνει τελικά από τον ΣΚΑΪ η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πως γενικά είναι ένα «κουρασμένο παιδί», ωστόσο θα κάνει αυτό που εκείνος επιθυμεί. «Το ένστικτό μου μου λέει ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα πάει εκεί όπου τον αγαπούν του χρόνου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Τέλος, αναφορικά με το αν παρεξηγείται από τη σάτιρα που κάνει, η παρουσιάστρια σχολίασε πως ό,τι λέει ο Νίκος Μουτσινάς το λέει με αγάπη και χιούμορ και πως θα παρεξηγηθεί μόνο αν την αποκαλέσει χοντρή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: