Τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το τρέιλερ που ετοιμάζουν για το «MasterChef 7».

Ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα θα δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για τη νέα του καθημερινότητα μετά τον ερχομό του γιου του. «Θα δείτε διάφορα πράγματα, πολύ όμορφα πράγματα. Μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες γιατί νομίζω θα είναι το καλύτερο "MasterChef" που θα έχει γίνει», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

.

«Κάνουμε πολλή παρέα και με τον Λεωνίδα και με τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη, γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όσον αφορά τη νέα του καθημερινότητά μετά τον ερχομό του γιου του, ο Πάνος Ιωαννίδης περιέγραψε: «Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια, το οποίο έχει τραβήξει όλη την προσοχή. Είναι η προτεραιότητά μου, όταν δεν δουλεύω θέλω να είμαι με τον γιο μου, όταν αρχίζει να σκάει τα χαμόγελα είναι μοναδικό».