Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-Giorgos-Lianos-Fame-Story
Lifestyle

Γιώργος Λιανός: Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ - Εγώ δίδαξα

Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον διαγωνισμό τραγουδιού που συμμετείχε - «Ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς και δεν ήταν το κλασικό καλημέρα, ήταν το συγχαρητήρια» συμπλήρωσε

Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιανός σχετικά με το Fame Story 3, στο οποίο και συμμετείχε.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και ρωτήθηκε για διάφορα περιστατικά που έγιναν στον διαγωνισμό, αλλά δεν μαθεύτηκαν ποτέ.

«Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ. Εγώ δίδαξα. Θυμάμαι να ξυπνάω την επόμενη μέρα και βγαίνοντας, επειδή ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς, δεν ήταν το κλασικό καλημέρα. Ήταν το συγχαρητήρια», είπε χιουμοριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε πιο «ελεύθερους κανόνες», με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να κάνουν ό,τι θέλουν.

«Ήταν ένα πιο ελεύθερο Fame Story. 6-7 έκλειναν οι κάμερες, υποτίθεται μπορούσες να κάνεις ό,τι ήθελες. Και πολύς κόσμος έκανε 6-7 ό,τι ήθελε. Απλώς υπήρχαν και κάποιοι συμπαίκτες που δεν τους ένοιαζε το ωράριο. Τώρα μου ήρθε, τώρα το κάνω. Κουβερτούλα από πάνω. Δεν έπαιξαν αυτά ποτέ βέβαια», δήλωσε κλείνοντας o Γιώργος Λιανός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:Δείτε τον Γιώργο Λιανό όταν συμμετείχε στο Fame Story 3