Με το 9ο επεισόδιο ολοκληρώθηκε η σειρά του Mega «Maestro» και ήταν καθοριστικό για τους χαρακτήρες και τον άλυτο γρίφο της δολοφονίας του Χαράλαμπου.

Η δημιουργία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι σε λίγες μέρες θα αποτελέσει την πρώτη ελληνική σειρά που θα βρεθεί στο Netflix.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική ερμηνεία από τη Χαρούλα Αλεξίου στο φινάλε του Maestro – Αποθέωση από το Twitter

Η αποθέωση της Καβογιάννη για το φινάλε του Maestro

Η Μαρία Καβογιάννη ήταν από τους πρωταγωνιστές που σχολιάστηκαν περισσότερο απ' όλους για την υποκριτική της. Από τα πρώτα επεισόδια αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, όταν σε συνέντευξη την είχαν ρωτήσει για τη σκηνή με τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της στη σειρά, είχε πει: «Στη σκηνή με την ενδοοικογενειακή βία στο "Maestro" έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι. Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν ύστερα από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε τη βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς».

Αποθέωση της Μαρίας Καβογιάννη στο Twitter:

Στο Twitter οι χρήστες την αποθέωσαν για την ερμηνεία της, η οποία ήταν συγκλονιστική. Μπορεί συνήθως να παίζει σε κωμικές σειρές, ωστόσο και η τραγωδία τής πηγαίνει πολύ, αφού είναι απίστευτη ηθοποιός.