Μετά το εντυπωσιακό πάρτι που οργανώθηκε -πριν από λίγες- ημέρες για τη Σοφία Καρβέλα, αυτή τη φορά οι χαρές ήρθαν για την Άννα Βίσση, η οποία τη Δευτέρα 19/12 γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Τα βίντεο από τη βραδιά κυκλοφόρησαν τόσο σε λογαριασμούς στα social media όσο και μέσα από το ρεπορτάζ του Happy Day στον Alpha, που φρόντισε να συγκεντρώσει τα highlights από το πάρτι έκπληξη, που της οργάνωσαν.

Η Βίσση ήταν υπέρλαμπρή, όπως πάντα άλλωστε με τη διάθεση της ανεβασμένη, σβήνοντας την τούρτα, η οποία μαρτυράει χωρίς κανέναν δισταγμό, πως έκλεισε τα 65 της!

Φυσικά και οι ευχές που δέχτηκε είναι πολλές. Εκείνες, ωστόσο, που ξεχωρίζουν είναι του Νίκου Καρβέλα και της κόρης τους, Σοφίας.

Ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, τη συνάντησε και της τραγούδησε το κλασικό κομμάτι των γενεθλίων, αλλά με δικούς του στίχους.

Τον τραγουδιστή απαθανάτισε η εορτάζουσα και ανέβασε το βίντεο μέσω Instagram Stories.

Στην περιγραφή η  Άννα Βίσση  επισήμανε πως: «Πάντα ξυπνούσα με ένα τέτοιο δώρο από εκείνον. Τα τραγούδια του…» και πρόσθεσε ένα emoji κόκκινης καρδιάς.

Μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα, ευχήθηκε στη μητέρα της,  Άννα Βίσση με μία φωτογραφία της να τραγουδά στη σκηνή.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:

«Γεννήθηκε σήμερα.  Άννα Βίσση αν αθροίσεις όλη την αγάπη που έχουν για σένα οι θαυμαστές σου σε όλο το σύμπαν… Λοιπόν, σε αγαπώ περισσότερο από αυτό και αυτό είναι πολλή αγάπη».