Η Φωτεινή Γεωργαντά έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Φωτεινή Λασπά. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Ηλία Γουδή που μετράει 20 χρόνια και τόνισε πως η σχέση τους δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο.

Ακόμη, η Φωτεινή Γεωργαντά περιέγραψε τη σχέση με τα δύο παιδιά της και τη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης και εξήγησε γιατί δεν θα ήταν ποτέ σε πάνελ εκπομπής. «Είμαι σε μια ώριμη φάση. Επαγγελματικά εκπροσωπώ τον χώρο της ομορφιάς και από την άλλη είμαι μια πολυάσχολη μαμά. Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές και του κρατάω το βιβλίο για να μάθει την ύλη του και η κόρη μου πηγαίνει Α’ λυκείου. Δεν ποστάρω φωτογραφίες των παιδιών μου στα social media γιατί θέλω να είναι απόφαση των ίδιων το πότε θα εκτεθούν», είπε η Φωτεινή Γεωργαντά.

Σχετικά για τον σύζυγό της, η Φωτεινή Γεωργαντά ανέφερε: «Είμαι με τον σύζυγό μου 20 χρόνια. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να διαρκούν τα συναισθήματα».

Για την παρουσία της στην τηλεόραση σχολίασε: «Είναι γλυκιά η ανάμνηση που έχω από τις ψυχαγωγικές εκπομπές που συνεργαζόμουν. Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις ψυχαγωγικές εκπομπές που συμμετείχα διαπιστώνω ότι δεν φορούσα ούτε make up. Ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να παραμείνω στην τηλεόραση».

Επίσης, η Φωτεινή Γεωργαντά εξήγησε τους λόγους που δεν θα συμμετείχε σε πάνελ εκπομπής: «Δεν θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Με ποια ιδιότητα θα κρίνω τον καθένα; Απλώς επειδή είμαι αναγνωρίσιμη;».