Στη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» θα πρωταγωνιστήσει ο Γιώργος Παράσχος και με αφορμή την πρεμιέρα ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day».

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον συνάδελφό του Θανάση Πατριαρχέα και την ομοιότητά τους, η οποία του έχει στερήσει μέχρι και δουλειά.

Δούλευα σε εστιατόριο που το έλεγαν Σασμός

«Για ένα χρονικό διάστημα στην αρχή του "Σασμού" περπατούσα στον δρόμο και με φώναζαν γιατρό. Τότε τα μούσια μου ήταν πιο μεγάλα και απλώς χαιρετούσα κι εγώ από ευγένεια. Δούλευα σε ένα εστιατόριο στη Γλυφάδα, που το έλεγαν "Σασμός", ένα άτομο μπαίνει μέσα και μου φωνάζει και εκεί “γεια σου, γιατρέ". Τότε έμαθα πως με έλεγαν έτσι γιατί ήταν ο γιατρός στον "Σασμό" που έκανε υποκριτικά ο Θανάσης Πατριαρχέας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παράσχος.


Πρέπει να γνωριστούμε

«Μια φορά έτυχε να μην είμαι στο μαγαζί και έμαθα ότι πήγε ο Θανάσης Πατριαρχέας για φαγητό. Πρέπει να γνωριστούμε με αυτόν τον άνθρωπο και να προτείνω, αφού μοιάζουμε τόσο πολύ, να παίξουμε κάπου τα αδέλφια», τόνισε.

Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα

«Έχω χάσει δουλειά και σε σειρά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα. Είναι μια άλλη σειρά, που δεν θυμάμαι πώς λέγεται τώρα, που ήταν να πάρω έναν ρόλο και μου είπαν πως δεν γίνεται γιατί μοιάζω πάρα πολύ με τον Πατριαρχέα. “Τέλεια, όλα καλά θα πάνε”, λέω», κατέληξε ο Γιώργος Παράσχος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: