Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια που στα νυχτερινά κέντρα δεν υπήρχαν μάσκες και μέτρα προστασίας και πολλοί αποφάσισαν να ρεφάρουν τον χαμένο χρόνο.

Χριστούγεννα στα… μπουζούκια

Καρφίτσα δεν έπεφτε παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων στα μεγάλα και μικρά μουσικά κέντρα της πρωτεύουσας, με τον κόσμο να απολαμβάνει τη διασκέδασή του ελεύθερα και χωρίς μάσκες. Ακόμα και οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά κέντρα δεν έκρυβαν τη χαρά τους που είδαν τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά ύστερα από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έπληξε όλο τον πλανήτη.

Χριστούγεννα… όπως παλιά

Οι καλλιτέχνες φόρεσαν τα γιορτινά τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ξεσήκωσαν τα πλήθη, άναψαν το κέφι και έβαλαν «φωτιά» στη βράδια. Τα λουλούδια έκρυψαν τις πίστες. Ο λουλουδοπολέμος δεν σταμάτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως λένε στο MEGA οι υπεύθυνοι των μαγαζιών, τόσο κόσμο στα μπουζούκια είχαν να δουν τουλάχιστον 10 χρόνια. «Ειλικρινά, αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες είναι Χριστούγεννα προ δεκαετίας, προ κρίσης όχι μόνο από θέμα κόσμου, αλλά και από θέμα ποιότητας και ενέργειας».

Οι αθηναϊκές πίστες υποδέχθηκαν όσους δεν έφυγαν ή και όσους ήρθαν στην Αθήνα για να διασκεδάσουν αυτά τα Χριστούγεννα. Οι κρατήσεις για την Πρωτοχρονιά ήταν πάρα πολλές, με όσους αποφασίσουν τελευταία στιγμή να αναζητήσουν τραπέζι να έχουν ελάχιστες πιθανότητες.