Οι φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη να φιλά παθιασμένα τη Δέσποινα Βανδή είχαν ένα στοιχείο που «έκαψε» και τους δυο: το τσιγάρο του γνωστού ηθοποιού που έφερε παρέμβαση του Θάνου Πλεύρη και πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον.

Ο σάλος που δημιουργήθηκε, δεδομένων των πρωταγωνιστών, δεδομένος. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν αντιδράσει, ο Θάνος Πλεύρης έκανε την ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε το πρόστιμο στο μαγαζί για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου ανακοινώθηκε και το Έναστρον, τοποθετήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης στο post, το απόγευμα της Δευτέρας 26/12/2022.

Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου ήρθε λίγες ώρες αργότερα.

Η μακροσκελής ανακοίνωση του Έναστρον στο Instagram:

«Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του μαγαζιού, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι με τη δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε!».