Στον ημιτελικό του J2US και στην κλήρωση για τα δώρα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, εντελώς απροσδόκητα ήταν ένας από τους δέκα νικητές των δώρων που κλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Πιο συγκεκριμένα, τα δώρα δόθηκαν μέσω Instagram και η επιλογή των νικητών έγινε μέσα από ειδική εφαρμογή, ζωντανά στον «αέρα» του σόου. Σε μια από τις κληρώσεις όμως, ένας από τους νικητές ήταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και το αποτέλεσμα άφησε έκπληκτο τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος είναι στενός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου και δεν μπορούσε να μη σχολιάσει το γεγονός.

«Ο Φίλιππος της Κατερίνας κέρδισε. Δεν υπάρχει καλέ! Φίλιππος Τσαγκρίδης, μια ισιωτική για την KatKen» αναφώνησε ο παρουσιαστής του σόου.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της αναφέρθηκε στο γεγονός μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», με την ίδια να δίνει κάποιες διευκρινίσεις, για εκείνο το βράδυ. Μάλιστα αποκάλυψε, ότι βρισκόταν μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε κοινό κάλεσμα που είχαν.

Έτυχε και ήμασταν μαζί, έτυχε είπα

«Αρχικά να σας πω ότι αυτά βγαίνουν από το application. Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Νίκο, μιλάνε συνέχεια, οπότε ο Νίκος ανεβάζει τη φωτογραφία με το μωρό. Έτυχε και ήμασταν μαζί, έτυχε είπα, μου λέει “Ωραία φωτογραφία ανέβασε ο Νίκος” και κάνει like χωρίς να καταλάβει ότι ήταν διαγωνισμός. Την επόμενη μέρα πήρε ο Φίλιππος τηλέφωνο τον Νίκο και τον ρώτησε που είναι η πρέσα μαλλιών. Την προηγούμενη μέρα ήμασταν σε ένα κάλεσμα μαζί, αυτό. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: