Η Αναστασία Τσιλιμπίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στους συνεργάτες της στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Περιμένουμε να δούμε πολλά

«Μου αρέσει που είμαι μέρος της σειράς κι είμαι δίπλα σε τόσο υπέροχους συνεργάτες. Περιμένουμε να δούμε πολλά από τον ρόλο της Μυρτούς. Τώρα ξετυλίγεται ο χαρακτήρας μου. Θα υπάρξει μια σοκαριστική εξέλιξη. Τα ψέματά της θα κάνουν περίπλοκη τη σχέση της με τον Μανώλη», είπε χαρακτηριστικά.

Για την προσωπική της ζωή

«Μου αρέσει να μπορώ να μοιραστώ στα social media μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με τη σχέση μου. Είναι κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Προτιμώ όμως, να μιλάω για τη δουλειά μου».

Τέλος, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, επειδή δεν θυμόταν ότι παρουσιάστρια της εκπομπής «Μπράβο» ήταν η Ρούλα Κορομηλά.

Δεν θυμόμουν ποια ήταν η παρουσιάστρια

«Είχα πάει σε τηλεπαιχνίδι και επειδή δεν θυμόμουν ποια ήταν η παρουσιάστρια του "Μπράβο", έγραψαν άσχημα και χυδαία σχόλια. Γνωρίζω την Κορομηλά, την θαυμάζω, ήξερα ότι ήταν παρουσιάστρια του "Μπράβο". Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου βγήκε και ήταν αχρείαστα τα σχόλια», είπε κλείνοντας η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: